13. LJETNI TAEKWONDO KAMP

Taekwondo klub «Kondor» iz Zagreba organizira 13. LJETNI TAEKWONDO KAMP za djecu u Velom Lošinju od 24-31.08.2011. godine. Taekwondo ljetni kamp za djecu u V. Lošinju znači nezaboravno ljetovanje uz sport i druženje - individualizirani pristup djeci, licencirani treneri, kondicijski program, pedagoški nadzor, animatorske aktivnosti, zabavni program i završni turnir s nagradama!

Djeca su smještena u Lošinjskom hostelu ZLATNOKRILA. Tri objekta smještena su usred mediteranske park šume u izuzetnom ljekovitom klimatskom podneblju. Obuhvaća površinu od 23.000 četvornih metara s vlastitom plažom. Smještaj je osiguran u više krevetnim spavaonicama s odgovarajućim sanitarijama na katu zgrade. Hrana se poslužuje na terasi centralnog objekta koji je od ostalih udaljena do 100 metara. Zajednički prostori za odmor, zabavu i sport opremljeni su audio i video uređajima te razglasom. Šetnjom kroz park za nekoliko minuta stiže se do hostelskog kupališta, a u blizini su i javne, plaže. Na otvorenom postoje uređeni prostori za zabavu, sport ( igrališta za košarku, mali nogomet i odbojku) te rekreaciju.

Taekwondo ljetni kamp je idealan za djecu od 7 do 17 godina i to od početnika pa do naprednih natjecatelja.

Program obuhvaća i animaciju sudionika, zabavni program, završni taekwondo turnir sa dodjelom nagrada te kondicijski program i školu plivanja. Ponosni smo na 11 godina dugu tradiciju i iskustvo u organizaciji ovakvih dječjih kampova što garantira nezaboravne uspomene uz druženje, sport i zabavu i nakon ovogodišnje 12-og ljetnog kampa.

Cijena od 1.950,00 kn po djetetu uključuje 7 punih pansiona, prijevoz luksuznim autobusom, korištenje terena, licencirani treneri sa dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom, 24-satni pedagoški nadzor, smještaj u 4 i 6 krevetnim sobama, 2-3 treninga dnevno po 1-1,5 sat.

Prijave za 13. LJETNI TAEKWONDO KAMP za djecu u Velom Lošinju primaju se do 18.06.2011., a broj prijava je ograničen stoga požurite i rezervirajte mjesto za svoje dijete!

U CIJENU JE UKLJUČENO:

- prijevoz ZAGREB – VELI LOŠINJ – ZAGREB

- puni pansion s tri glavna i jednim međuobrokom

SVAKI POLAZNIK DOBIT ĆE: 3> majice (T-shirt)

PLAĆANJE: gotovina, uplatnice u 3 mjesečne rate, čekovi u 5. mj. rata

VAŽNO:>Prijave se primaju do 18.06.2011., nakon toga Vas molimo da kontaktirate organizatora kampa vezano za prijavu jer je broj mjesta ograničen.

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na broj mobitela 091/656-0349.

Taekwondo klub Kondor
Keseri 4f, 10250 Zagreb, Hrvatska  *  tel/fax  01 6140 576  *  gsm  091 6560 349
ivica@taekwondo-kondor.hr  *  www.taekwondo-kondor.hr