OBAVIJEST ZA POLAZNIKE 13. LJETNOG KAMPA

Željeli bismo Vam se zahvaliti na sudjelovanju 13.-og taekwondo kampa u organizaciji TK Kondor. Da bi smo pripreme proveli profesionalno i kvalitetno, skrenuli bi vam pažnju na nekoliko stvari vezano za put i boravak u kampu:

1. POLAZAK
Polazak je 24 .08.2011. srijeda u 07,00 sati, S JUŽNE STRANE STADIONA NA BORONGAJU (parkiralište) doći 20 min ranije, povratak je 31.08.2011. oko 14,00 sati na isto mjesto.

Ako Vaše dijete teže podnosi putovanje sjetite mu se na vrijeme dati tabletu protiv mučnine pola sata prije putovanja. Hranu i piće za put pripremite u količini za koju znate da će biti dovoljna djetetu do dolaska na odredište.

2. SMJEŠTAJ U SPAVAONICI
Smještaj u spavaonicama je prema naputku trenera. Nakon smještavanja upoznajte se s rasporedom sobe, sanitarnih čvorova, zajedničkih prostorija te okolišem kampa. U spavaonice je zabranjeno unošenje hrane.

3. OPREMA ZA TRENING
Oklop, kacigu, štitnik za ruke i noge, trenirku za trčanje, šuškavac, majice za trening cca 5-7 kom, čarapa cca 10 kom, tenisice za trčanje-obavezno s debelim đonom i tenisice za dvoranu, donji dio doboka (hlače) itd. Molimo Vas vodite računa da Vaše dijete ima sve potrebno za sedmodnevni boravak na moru i u kampu vodeći pritom računa o priboru za osobnu higijenu, kremu/ulje za sunčanje, odjeću i obuću, računajući i na koji hladniji dan. Ne zaboravite da je i to moguće.

4. ZDRAVSTVENA SKRB
Dijete sa sobom obavezno mora ponijeti zdravstvenu iskaznicu, te eventualno, pisane podatke o zdravstvenim problemima, ako ih ima. Sve to spremite u jednu omotnicu i predajte voditelju. U kampu postoji medicinsko osoblje i ambulanta.

5. DŽEPARAC
Računajte ga prema cijenama sokova, slatkiša, razglednica ni u kom slučaju ne pretjerujte (preporuka od 100,00 do 200,00 kn). Isto tako pružamo mogućnost da roditelji predaju predviđeni džeparac organizatoru / treneru kampa kako bi dijete dnevno kontrorilano trošilo uz evidenciju podizanja svog džeparca.

6. BORAVAK U BLAGOVAONICI
Na obroke dolaziti na vrijeme i primjereno obučeni i obuveni. Tijekom boravka na obrocima sjedite uvijek za istim stolom, nakon obroka pospremiti stol. Svaki polaznik dobit će 3 majice od organizatora koje mora nositi za vrijeme obroka (doručka, ručka i večere i drugih unaprijed dogovorenih aktivnosti).

7. PONAŠANJE NA PLAŽI
Molimo vas prilikom boravka na plaži ne odvajate se od svoje skupine te slušajte naputke trenera skupine.

Nije dopušten odlazak na plažu sam ili u skupini, a bez pratnje trenera ili učitelja plivanja. Nije dopušteno kupanje i plivanje bez pratnje trenera ili učitelja plivanja te plivanje daleko od obale ili izvan zaštitnih plutača i kupanje po nevremenu.

8. ZAJEDNIČKI PROGRAMI
Sudjelujte aktivno u stvaranju zajedničkih programa. Pridržavajte se dogovorenog uz toleranciju i pravila fair play-a.

9. ODNOS PREMA IMOVINI HOSTELA / KAMPA
Molimo vas čuvajte imovinu hostela/kampa te se s dužnim poštovanjem odnosite prema prostoru u kojem boravite zbog što ljepšeg Vašeg boravka, ali i boravka trenutnih i budućih korisnika. Eventualno nastale štete zapisnički ustanovljene bit ćemo vam dužni posebno naplatiti.

10. ČISTOĆA
Molimo Vas vodite brigu o čistoći u vlastitim i zajedničkim prostorima i cjelokupnom okruženju hostela/kampa. Nakon ustajanja pospremite svoj krevet. Pri odlasku iz hostela/kampa skinite posteljinu s kreveta i stavite je na hrpu. Sanitarije koristite pažljivo te ih iza sebe ostavljajte uredne i čiste, onakve kakve biste željeli da ih pronađete. Smeće u okruženju hostela/kampa kao i na plaži, odlažite u postavljene koševe.

11. VRIJEME MIRA
Molimo vas za potpuni mir i tišinu od 22,30 do 07,00 sati. U to vrijeme potrebno je potpuno prekinuti sve bučne aktivnosti uključujući glasno pričanje i pjevanje. Također dnevno od 14 do 15,30 molimo vas za popodnevni mir.

12. IZGUBLJENE – PRONAĐENE STVARI
Za izgubljene predmete molimo vas obratite se na recepciju/tajništvo hostela/kampa. Ukoliko ste pronašli ostavljene/zaboravljene predmete molimo vas da iste odmah predate treneru ili na recepciju /tajništvo.

13. NAKIT I OSTALE VRIJEDNE STVARI
Za eventualni nestanak spomenutih stvari, a koje nisu deponirane na recepciji/tajništvu, uprava hostela/kampa ne preuzima nikakvu odgovornost.

14. POSJETITELJI
Prilikom posjete korisnicima, posjetitelj je dužan prvo se javiti organizatoru kampa.

15. SREDSTVA OVISNOSTI
U prostoru hostela/kampa zabranjeno je uzimanje bilo kakvih opojnih tvari, alkohola, cigareta itd.

16. LOŽENJE VATRE
Loženje vatre je zbog opasnosti od požara zakonom zabranjeno.
Molimo, pridržavajte se ovog Kućnog reda. Za grubo kršenje odredbi bit ćemo nažalost prisiljeni uskratiti vam daljnji boravak u našem kampu.

PREDSJEDNIK TK "KONDOR"
Ivica Blatančić

Taekwondo klub Kondor
Keseri 4f, 10250 Zagreb, Hrvatska  *  tel/fax  01 6140 576  *  gsm  091 6560 349
ivica@taekwondo-kondor.hr  *  www.taekwondo-kondor.hr