O nama

Taekwondo klub “Kondor” osnovan je u listopadu 1996. godine. Od osnivanja cilj nam je stvoriti zdravo stanje fizičke i psihičke spremnosti naših članova. Polaznici su podijeljeni po dobi i pojasu, a treneri stvaraju discipliniranu, ali prijateljsku atmosferu za razvoj duha i tijela. Osim treninga i natjecanja organiziramo različite aktivnosti poput: prijateljskih susreta, ljetnih i zimskih kampova, izleta i proslava. Takva druženja donose osjećaj zajedništva u klubu, pa se osjećamo kao velika obitelj.

KAKO POČETI??? JEDNOSTAVNO!!! Ovo je pozivnica da posjetite taekwondo klub «Kondor». Razgovarajte s trenerom, vježbajte dva trening BESPLATNO i pogledajte samo za sebe kako vam taekwondo može pomoći. Nadam se da ćete uživat u vježbanju. Svi NOVI članovi dobivaju klupsku majicu i bočicu za vodu.

UPISI: Upisi u prostorima kluba vrše se kontinuirano. Molimo sve zainteresirane članove-roditelje da se informiraju na dole niže navedeni broj telefona.

INFORMACIJE: Sve informacije vezane uz djelovanje kluba možete dobiti cijelodnevno na mob: 091/656-0349 , ili e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

LJETNI / ZIMSKI KAMP: Po završetku školske godine TK Kondor organizira ljetni / zimski kamp na moru za predškolsku djecu, učenike i mladež u trajanju od 7 do 10 dana. Kampovi daju polaznicima mogućnost da uz taekwondo, kao primarni razlog svog dolaska, uče strani jezik-Korejski, te se educiraju o zdravoj prehrani, sportskoj psihologiji i taekwondo taktici. Stručni tim brine se da svaki trenutak njihova boravka bude korisno iskorišten. Naglasak je na individualnom radu, usavršavanju tehničke, taktičke, fizičke i psihičke sposobnosti natjecatelja.

Taekwondo klub Kondor
Keseri 4f, 10250 Zagreb, Hrvatska  *  tel/fax  01 6140 576  *  gsm  091 6560 349
ivica@taekwondo-kondor.hr  *  www.taekwondo-kondor.hr