CROATIA OPEN 2015 (G-1)

Naši sportaši ovaj vikend nastupili su na 21. CROATIA OPEN 2015 (G-1). Natjecanje je održano u gradskoj dvorani u Varaždinu. U subotu su nastupili seniori Mladen Kuliš i David Bazjak, a nedjelja je bila rezervirana za kadete i juniore.

Mario: David je imao prvu borbu protiv natjecatelja iz Italije kojeg pobjeđuje velikom bodovnom razlikom. U idućem kolu docekao ga je stari znanac Alexander Mueller. David počinje oprezno i s respektom jer ga je Alexander već pobijedio na Austria openu 2015. Cijelu borbu imamo vodstvo, čak i po pet bodova prednosti. Iako se na prvi pogled to činilo odlično, ispalo je da se David bolje bori ako mu je teže. Tri sekunde prije kraja imamo bod prednosti, ali David okreće glavu prema semaforu, Muller pogađa tehnikom za tri boda i preokreće na samom kraju meča. Skupa lekcija za Davida. U nedjelju su nastup pod mojim vođenjem imali Vito koji prolazi prvo ali ispada u drugom kolu. Borna neuspješan već u prvom kolu protiv stvarno odličnog Španjolca. Na obojici je vidljivo da su ostvarili velik napredak u taktici, ali da bi bili konkurentni za medalju na turnirima kao sto je Croatia open, moramo još malo dozrijevat. (MK)

Jure: Mladen je prvu borbu odradio sa natjecateljem iz Bugarske jako dobro i bez previše umaranja prolazi prvo kolo a u drugom kolu ga dočekuje Koreanac koji ga je nažalost pobijedio ali taj isti je na kraju i osvojio zlato. Nažalost Karlo,Hrc i Stanko su izgubili u prvom kolu ali mogu reći da su se svi dobro odradili borbe i od te tri borbe bi izdvojio Hrvojevu koja je bila puna akcija udaraca i taktike prava poslastica za gledatelje. (JJ)

REZULTATI UKUPNO:
Bez plasmana:
Mladen Kuliš -63kg (senior) 3-1, 0-14
David Bazjak -54kg (senior) 33-23 , 21-23
Vito Katona -63kg (junior) 3-2, 0-3
Borna Milovčić -48kg (junior) 6-14
Karlo Martinčević -37kg (kadet) 2-12
Ante Stanković -61kg (kadet) 3-15
Hrvoje Milovčić -33kg (kadet) 4-8
Treneri: Jure Jadrijević i Mario Karadža

Slike: 

Taekwondo klub Kondor
Keseri 4f, 10250 Zagreb, Hrvatska  *  tel/fax  01 6140 576  *  gsm  091 6560 349
ivica@taekwondo-kondor.hr  *  www.taekwondo-kondor.hr